Macy Gray přijede v únoru do Prahy, představí se v SaSaZu

19.11.2014 12:30 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Do České republiky se po čtyřech letech vrátí majitelka jednoho z nejvýraznějších hlasů v současné pop music - Macy Gray. Pětačtyřicetiletá americká umělkyně představí fanouškům svou novou desku "The Way", kterou vydala na začátku letošního října. Stane se tak 23. února 2015 v pražském SaSaZu.

Rodačka z Ohia ve své tvorbě mísí prvky r'n'b, popu nebo soulu a ve sbírce má několik ocenění, včetně Grammy za hit "I Try". Dosud vydala osm studiových alb, přičemž z komerčního hlediska byl nejúspěšnější debut "On How Life Is" z roku 1999, jehož se celosvětově prodalo více než šest milionů kusů.

"Existují hlasy, ale také hlasy: silné, plné, sexy vokály, které vám v uších zní ještě dlouho poté, co písnička skončí. Macy Gray má právě takový hlas - a i díky němu bezpochyby patří mezi nejcharismatičtější a nejunikátnější umělce v současné populární hudbě," láká potenciální návštěvníky na koncert pořádající agentura Live Nation.

Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketpro v cenovém rozpětí od 790 do 990 korun. Předprodej začíná 20. listopadu v devět hodin ráno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY