Traband pokřtí své nové album "Vlnobeat" na začátku prosince v Paláci Akropolis

15.11.2014 18:08 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pražská dechno-kapela Traband již dokončuje práce na nástupci tři roky staré desky "Neslýchané!", který dostal jméno "Vlnobeat". Křest proběhne v pražském Paláci Akropolis 9. prosince a role hosta se ujala plzeňská legenda Znouzectnost. Traband se nyní rozšířil o jednoho člena ze čtyř na pět, a na koncertě tak uslyšíme a uvidíme i Radima Humla coby hráče na banjo. Příklonu ke country se však obávat nemusíme, kapela se prý na novince prezentuje rockovými a tanečními beaty sahajícími k psychedelii šedesátých let.

Kromě pražského křtu proběhne stejný rituál i dříve v brněnském klubu Fléda, a to již 27. listopadu. Novinka vychází pod brněnským labelem Indies Scope a bude čítat čtrnáct nových písní, včetně níže uvedené "Vidím tě", která je zatím jedinou vypuštěnou ochutnávkou z očekávané desky. Dále je třeba připomenout, že album "Vlnobeat" vychází k dvacátému výročí existence Trabandu.

Na nové skladby se můžeme těšit i v případě hostů Znouzectnost, neboť i oni mají venku čerstvou novinku "Beat Simplicitas", která se originální punkové formaci z Plzně opět povedla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY