Marina & The Diamonds prozradila řadu novinek o třetí studiovce. Vyjde na jaře

17.11.2014 11:29 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Možná se to nezdá, ale od vydání "Electra Heart", druhé desky Mariny & The Diamonds, uplynulo už dva a půl roku. Třetí řadovka ponese název "Froot" a fanoušci se jí dočkají v dubnu 2015.

Marina & The Diamonds - FROOT
© facebook interpreta
Bude to lehký návrat k debutu, který obsahoval hodně živých nástrojů. A právě na nich bude novinka stavět. Zatímco albovou dvojku popsala samotná interpretka jako bibli producentů, tentokrát se dočkáme pouze jednoho produkčního pomocníka, a to Davida Kostena. Co se týče textů, s ironií a cynismem by měl být konec. Náplň je prostá - radost a užívání si života.

Pokud si nový materiál předobjednáte, pravidelně se můžete těšit na takzvané ovoce měsíce, tedy jeden náhodně vybraný song sloužící jako ochutnávka. Jeden už má i video, "Froot" jsme vám již představili. Dobu čekání na kolekci nám tedy logicky zpestří ještě pět písní. "Kdo ví, co bude příště? Je to stroj na ovoce! Nevíš, jaké dostaneš," napsala fanouškům Britka v newsletteru. V e-mailu příznivcům poděkovala za dosavadní zájem a informovala, že chce vytvořit něco, čeho můžeme být všichni součástí.

Dočkáme se i deluxe edice. Marina se už podělila o tracklist, není však jasné, jestli se vztahuje ke standardní, nebo rozšířené verzi. Tady je: Happy, Froot, I'm A Ruin, Blur, Forget, Gold, Can't Pin Me Down, Solitaire, Better Than That, Weeds, Savages, Immortal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY