Paul van Dyk je zpět, těšte se na nový singl i show v Praze

05.11.2014 12:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Paul van Dyk o sobě dává konečně zase vědět. Již za pár dní představí nový singl a brzy se opět zastaví v Praze.

Od pátku 7. listopadu bude možné digitálně zakoupit třítrackové EP s novinkou "Only In A Dream", na které se představuje i britská zpěvačka Tricia McTeague. Jde po dlouhé době o píseň, v níž se německý umělec hlásí k odkazům trance. První balíček singlu bude obsahovat rádiové a klubové verze, na remixy, o které se postarali například Chris Bekker nebo Owen Westlake, si fandové budou muset počkat až do 21. listopadu.

Kromě hudebních aktivit, čítajících například finalizaci nové autorské desky, se Dyk nadále intenzivně věnuje hraní. Do konce roku ho čeká celkem patnáct vystoupení, mimo jiné v Americe, Argentině, Mexiku nebo v České republice. V našem hlavním městě zahraje 12. prosince, kdy ho čeká speciální Vandit Night show ve Forum Karlín. Vstupenky na jeho pražské vystupení, které doplní i mnoho dalších DJských jmen, seženete například zde.

Pokud byste Paula van Dyka chtěli zažít na jeho pravidelné Winter Vandit Night, která se tradičně uskuteční v berlínském klubu Kesselhaus, budete mít letos šanci 20. prosince. Jeho vystoupení tentokrát doplní speciální hosté Tim Mason a Roger Shah.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY