podivných spojení - musicserver.cz">

Soundtrack k "Hunger Games" nabídne novinky od Chemical Brothers, CHVRCHES i několik podivných spojení

07.11.2014 08:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poslední dny do 20. listopadu jistě odpočítávají všichni ti, kteří se těší do kina na třetí díl "Hunger Games", tentokrát s podtitulem "Síla vzdoru - 1. část". Než se tak ale stane, budeme se všichni moci naladit doprovodným soundtrackem, který opět slibuje hodně zajímavé hudby.

To, že se na soundtracku objevuje Lorde, jež celý hudební doprovod dávala dohromady, s písní "Yellow Flicker Beat", je už několik týdnů jasné. Čerstvou informací je, že skladba bude na desce zastoupena hned dvakrát, tou druhou podobou bude remix, o který se postaral Kanye West. Tím ale výčet zajímavých písní teprve začíná. Nový singl k tomuto filmu před pár dny představilo duo The Chemical Brothers nebo skotská elektronická kapela CHVRCHES.

Titul "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1 - Original Motion Picture Soundtrack" přinese i několik dost nevšedních hudebních spojení. Charli XCX natočila společný song se Simonem Le Bonem z Duran Duran, Major Lazer si pozvali do studia Arianu Grande a Stromae se potkal s Lorde, Pusha T, Q-Tip a Haim.

Kompletní tracklist alba, které bude ke koupi od pátku 14. listopadu, vypadá takto: Stromae - Meltdown (feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim), CHVRCHES - Dead Air, Tove Lo - Scream My Name, Charli XCX - Kingdom (feat. Simon Le Bon), Major Lazer - All My Love (feat. Ariana Grande), Raury - Lost Souls, Lorde - Yellow Flicker Beat, Tinashe - The Leap, Bat For Lashes - Plan The Escape, Grace Jones - Original Beast, Lorde - Flicker (Kanye West Rework), XOV - Animal, The Chemical Brothers - This Is Not a Game (feat. Miguel), Lorde - Ladder Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY