M.Pokora ohlásil vydání alba "R.E.D", první singl "On Danse" vykouzlí úsměv na rtech

15.10.2014 10:22 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Pokud si ještě vzpomenete na hit "Dangerous" od Matta Pokory, který měl na starosti tehdy žádaný Timbaland, vězte, že francouzský zpěvák nespí na vavřínech. Ačkoli se mu pokus o mezinárodní proražení s anglicky zpívaným albem "MP3" moc nepovedl, v rodné zemi patří muzikant mezi nejúspěšnější mužské interprety. Miláček národa a dívčích srdcí se poslední rok věnoval spíše herecké kariéře, když ztvárnil hlavní roli Robina Hooda v muzikálu "Robin des Bois", nad hudbou ale nezanevřel. Začátkem října prozradil brzké vydání desky "R.E.D" a s jejím ohlášením vyslal do světa i čerstvou ochutnávku v podobě novinky "On Danse".

První vlaštovka z již šesté studiovky se nese na doznívající vlně letních melodií a nijak nevybočuje ze zajeté klasiky předešlých, rozjuchaně optimistických Pokorových singlů "On Est Là" či "À Nos Actes Manqués" - druhou jmenovanou měli čeští posluchači možnost slyšet sem tam i v tuzemských rádiích. Do dokonalosti má píseň o tanci jakožto jediném způsobu, jak zapomenout na neúspěšné životní okamžiky, daleko, ke zpříjemnění a navození uvolněné nálady však funguje jednoznačně. "On Danse" se téměř jistě, minimálně ve frankofonních zemích, stane opět hitem: záhy po vydání skladba vyletěla do výšin nejlepší pětky tamního žebříčku iTunes.

Datum vydání nadcházejícího alba zatím zveřejněno nebylo, jako lákadlo však francouzský Justin Timberlake, jak se Mattovi občas přezdívá, vyvěsil na YouTube propagační trailer. Promo bude každopádně potřeba, jelikož je na co navazovat. Poslední deska "À La Poursuite Du Bonheur" z roku 2012 to dotáhla na druhou pozici tamního albového žebříčku a zároveň si odnesla trojité platinové ocenění za více než tři sta tisíc prodaných nosičů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY