AC/DC jsou stále ve formě. Dokazuje to nový singl "Play Ball"

08.10.2014 08:50 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Neuvěřitelné šestnácté album legendární australské rockové formace AC/DC vyjde již 2. prosince tohoto roku, poprvé však bez podílu jejich kytaristy Malcolma Younga. Ten dle zbývajících členů a blízké rodiny trpí demencí a musel být umístěn do zdravotnického zařízení s trvalou péčí. Nahradit by ho měl synovec Stevie Young.

Nyní přichází první ochutnávka z očekávané desky nazvané "Rock Or Bust". Ta dostala jméno "Play Ball" a asi nikoho nepřekvapí, že jde o typický songwriting kapely, kterým se pyšní více než čtyřicet let. Singl má typický heavy zvuk a šlapavý dunivý rytmus, který je jeden z poznávacích znaků těchto veteránů. Nástupce šest let starého počinu "Black Ice" (mimo jiné velmi povedeného) tak nemohl být uveden lépe. Aktuální singl jistě nebude chybět na setlistu koncertní šňůry, kterou AC/DC po vydání desky rozjedou.

Skupina také zveřejnila tracklist novinky, který čítá jedenáct následujících nových skladeb: Rock Or Bust, Play Ball, Rock The Blues Away, Miss Adventure, Dogs Of War, Got Some Rock & Roll Thunder, Hard Times, Baptism By Fire, Rock The House, Sweet Candy, Emission Control.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY