Ed Sheeran vyznává v "Thinking Out Loud" lásku tancem

07.10.2014 17:22 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ed Sheeran sice letos v hitparádách zabodoval hlavně s chytlavými popěvky "Sing" a "Don't", naštěstí se ale své písničkářské image nevzdal úplně a deska "X", která se může na zpěvákově domovském trhu pyšnit pozicí nejžádanější nahrávky letoška, je plná křehkých a silných zpovědí. A zrzavý Brit, jenž příští rok konečně zavítá i do České republiky, k nim točí skvělé klipy. Podobně jako minimalistický vizuál "One" se i romantická balada "Thinking Out Loud" dočkala jednoduchého, ale o to působivějšího ztvárnění.

"Zlato, tvá duše nemůže nikdy zestárnout, je věčná, a tvůj úsměv navždy zůstává v mé paměti a vzpomínkách," zpívá Sheeran své vyvolené a s její klipovou představitelkou skoro po celých pět minut trvání snímku jen tančí. Nač nějaký nastrčený příběh, když někdy vzájemná výměna energií mezi zúčastněnou dvojicí řekne víc než milion slov. Video funguje jako oslava lásky, takové, která se neohlíží na nic. "Až mi vypadají všechny vlasy, vzpomínky zeslábnou, davy si nebudou pamatovat mé jméno a mé ruce už nebudou hrát na struny stejně, vím, že ty mě stále budeš milovat," doufá písničkář.

Na dnešní dobu se sice jedná o poměrně odvážné tvrzení, nicméně o tom, že mu Ed stoprocentně věří, nemůže být při sledování klipu pochyb. A tak to má být.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY