David Guetta vydá nové album již v listopadu, bude plné hvězdných hostů

06.10.2014 13:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ještě začátkem léta David Guetta vydání nové desky v roce 2014 zcela vylučoval, ale nakonec je vše jinak. První říjnové dny ohlásil nový singl a krátce poté na sociálních sítích potvrdil i vydání nového alba.

V pondělí 6. října byla do rádií rozeslána novinka "Dangerous", ve které francouzskému DJi, stejně jako v případě aktuálního hitu "Lovers On The Sun", vokálně vypomohl Sam Martin. Ten ale bude asi nejméně zajímavým hostem jeho nové desky, kterou David pojmenoval "Listen". O víkendu pro SiriusXM uvedl, že se při natáčení sešel například s Lady Gaga nebo Davidem Bowie, na sociálních sítích pro změnu zveřejnil fotky ze studia s Madonnou nebo Emeli Sandé. Zda všichni budou na jeho v pořadí šesté studiové desce figurovat, není prozatím známo.

Guetta kolekcí "Listen" hodlá navázat na úspěch trojplatinové nahrávky "Nothing But The Beat" z roku 2011, jež byla mimo jiné oceněna soškou Grammy. Z desky a jejích tří reedic vyšlo celkem deset úspěšných singlů, jejichž celkové prodeje lze taktéž počítat na milióny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY