K(r)ávoviny: od prvního posledního turné Black Sabbath po nový Pharrellův klobouk

07.10.2014 12:19 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Sabbati a jejich Ozzy se dali zase dohromady, vydají desku a vyjedou na turné. "Naposledy." A Pharrell se rozhodl nám ukázat, že umí nosit i klobouky, které mu padnou. A Lady Gaga nám ukázala nic moc koncert. A kluci z U2 si myslí, že si zaslouží Grammy. A jestli máte tak 79,5 roku času, pusťte si všechny desky, co vyjdou na podzim. A...

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Autorka hitů jako "G.U.Y." Lady Gaga občas ukáže, že něco málo i umí (musicserver), naživo nám ale ukázala spíš málo neboli nic moc neboli spíš nic než moc (musicserver).

Ozzy feat. Black Sabbath plánují nové album a první poslední turné. (Deník)

Kluci z U2 honem rychle poslali nějaké vinylové verze své nové desky do pár obchodů, jelikož jsou přesvědčeni, že by si za ni zasloužili Grammy už za letošek, ne až za příští rok. (musicserver)

Ten film o Aaliyah už má trailer. (YouTube)

Ve zremasterovaném videu Sinéad O'Connor "Nothing Compares 2 U" může být třeba Jupík. (musicserver)

Naši kámoši z Pitchforku dali dohromady seznam desek, co nás čekají na podzim. A v zimě. A příštího jara... Je toho asi na 2,5 paralelního života. (Pitchfork)

Aspoň budete mít co poslouchat během nakupování...

-

Beyoncégeddon se stal nejen předlohou pro U2geddon a Thomyorkeddon, ale rovněž předmětem studia vědeckého týmu z Harvadu. Cool, ne? (musicserver)

Známý pražský hitmaker Ondřej Brzobohatý (mimo jiné "Epilog") se chystá na slavnostní převzetí Zlaté desky, dovolíte-li. (Deník)

Aneta Langerová konečně(!!!) vydá novou desku!!! Hledejte pod vánočními stromy. (musicserver)

Jedna z nejpopulárnějších alternativek Fiona Apple napsala znělku pro jeden seriál. (Hypetrak)

Avicii + Robbie Williams + Brandon Flowers = pěkná písnička. (musicserver)

Pharrell Williams si nasadil nezvykle padnoucí klobouk, vypravil se do lesa a bude z toho nový klip s jeho robotickými kamarády Daft Punk. (YouTube)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože ta slečna má momentálně aktuální příjmení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY