"Holky z gymplu" Vanessy nalítly albánskýmu ksindlu

04.10.2014 09:29 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

"Holky z gymplu mají ve všem trochu zmatek," zpívá Vítězslav Vávra. Vanessa si od něj text vypůjčila a předělala do trochu modernější verze. Takže teď už v tom holky nejenom mají zmatek, ale taky "nalítly albánskýmu ksindlu". Alespoň takhle zní skladba "Holky z gymplu" z posledního alba "Antidotum", ke které byl naprosto neplánovaně natočen videoklip při focení k chystanému turné. Proto v něm neuvidíme žádný příběh, o který si text přímo říká, což je na jednu stranu sice škoda, ale i jednoduché studiové záběry členů skupiny mají něco do sebe a rozhodně si zaslouží pochvalu za dobré zpracování a střih.

"Holky z gymplu" patří na desce mezi ty nejchytlavější věci. Mnozí přitom ani netuší, že hudební podklad pochází ze skladby "The Angel" elektronické formace Gun Dream, za kterou stojí současný člen Vanessy Moimira Papalesca.

Kapela v současnosti pracuje na novém EP, které bude obsahovat čtyři speciální tracky - coververzi skladby "Podivuhodný mandarin" od pražské undergroundové legendy The Plastic People Of The Universe, novou verzi písně "Mikronaut" (originální verze), remix skladby "Holky z gymplu" od Schwarzprior a remix "Krve teenagerů" od The Tchendos. Datum vydání ještě není známé. Vanessa také chystá začátkem příštího roku jarní turné, během kterého navštíví Prahu, Plzeň, Ostravu, Bratislavu, Brno a Pardubice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY