SOHN, Shabazz Palaces nebo Zebra Katz a další se již chystají do MeetFactory

29.09.2014 08:59 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, podzimní program v MeetFactory se stále rozrůstá. SOHN sice řeší odhalené trable s nejmenovanou automobilkou, 6. října zde představí svůj povedený debut "Tremors". Milovníci jeho melancholického pojetí soulu, elektroniky a dubstepu uvítají, že jeho jarní turné (na několika místech záhy i vyprodané) pokračuje svou podzimní částí, včetně pražské zastávky. Na ní mu bude dělat support fyfe (vlastním jménem Paul Dixon), který ve své hudbě kombinuje folkové písničkářství s elektroničtějším zvukem.

Fanoušci alternativních forem hip hopu mají ve svých kalendářích určitě zaškrtnuté termíny vystoupení Shabazz Palaces (13. listopad), kteří sebou přivezou jako výpomoc spřízněné Serengeti a Zebra Katz (20. listopad). Za tímto pseudonymem se schovává další zástupce newyorské queer-rapové scény Ojay Morgan, ten se pro změnu pokusí překonat velmi vyvedený koncert Mykki Blanca. Ojay má za sebou dva mixtapy a řádku singlu na Diplově labelu Mad Decent.

Ve výčtu zajímavých jmen mají své pevné místo noisepopaři Crocodiles (27. říjen), ti přivezou své loňské album "Crimes Of Passion", na němž je k zaslechnutí jejich velká inspirace v podobě The Jesus & Mary Chain. Z kraje listopadu (hned čtvrtého) prostor klubu do svých atmosfér vtáhne Ryan Lott alias Son Lux. U něj jsme celkem nedávno upozorňovali na povedené video ke skladbě "Lost It To Trying (Mouths Only Lying)", který sebou přiveze indie-popové Cloud Boat. A pokud rádi plánujete drobet více dopředu, tak si ve svým diářích již nyní zaškrtněte termín 23. leden, kdy se odehraje česká koncertní premiéra dánských The Raveonettes.

Lístky na tyto koncerty můžete kupovat přímo na stránkách MeetFactory, kde natrefíte i na výhodné balíčky vstupenek na dvojice koncertů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY