Lipo pokřtí svou druhou desku. Láká na zajímavé hosty a nový klip

26.09.2014 10:33 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Také pro příležitost křtu druhé sólové desky "O duši" zůstane rapper Lipo věrný svému rodnému Liberci. Tam květnovou nahrávku pokřtí v pátek 3. října v prostorách Golf baru. Stane se tak za účasti mnoha hostů, návštěvníci se navíc mohou těšit na premiéru nového videoklipu, který byl pořízen ke skladbě "Všechno má svůj čas".

Snímek byl natočen v první polovině září na šestnáctimilimetrový film a v současné době se stříhá. Některé ze členek Kühnova dětského sboru, který v singlu obstaral refrén, budou na křtu také přítomny. Fanoušci se kromě Lipa mohou těšit i na Terezii Kovalovou, jež nahrála part violoncella a zpěvy do písničky "Hlubiny" (k poslechu níže) z příslušné desky, Yannu, známou z hitu "Kruhy", nebo hiphopové kolegy ATMO Music.

Albem "O duši" navázal Lipo na dva roky starý debut "Víc než hudba". Osmadvacetiletý interpret se na novince oprostil od klasického hiphopového zvuku a vydal se cestou živých nástrojů a netradičních hostů od mezzosopranistky Ester Pavlů přes Terezu Černochovou až k folkové skupině Jelen, která pomohla s nahráním country-rapového songu "Poslední údolí". Nahrávka si od nás v recenzi vysloužila devět bodů z deseti možných.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY