Tiësto v "Light Years Away" konečně cílí správným směrem

23.09.2014 16:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský DJ, producent, remixér a občas i módní návrhář Tiësto v červnu vydal svoji pátou řadovou desku "A Town Called Paradise", na které se rozhodl úplně opustit trance a věnovat se EDM. Toto rozhodnutí se zatím neukázalo jako správné - oba dva dosud vydané singly (jmenovitě "Red Lights" a "Wasted") zatím velkou díru do hitparád neudělaly, logicky tak přichází další pokus s názvem "Light Years Away".

Když si Tiëstovo nové album poslechnete, zmiňovaný song je z celé kolekce asi nejchytlavější. O vokály písně se postaral Američan Daniel Bell, který aktuálně vystupuje pod zkratkou DBX, ale jeho i holandského DJe ve vizuálu písně bude hledat marně. Místo nich se těšte na duchaplný příběh o návštěvě z jiné galaxie - krásné dívce a jejím oživlém robotovi, kteří se do sebe během pracovní cesty zamilují.

Mimochodem, pokud by pro někoho byla píseň příliš klubová, má možnost výběru. Společně se singlem "Light Years Away" se do evropských rádií dostává i skladba "Let's Go", kterou dal Tiësto dohromady s duem Icona Pop.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY