Švédští Deathstars přijedou do Prahy představit svou aktuální desku "The Perfect Cult"

22.09.2014 12:56 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Metalový industriálové Deathstars vydali v letošním roce své čtvrté řadové album "The Perfect Cult", které představí v rámci turné "Claws Through Europe Tour 2014" i v České republice. Stane se tak 18. října v pražském klubu MeetFactory a následující den v Masters Of Rock Café ve Zlíně. Švédská skupina je pověstná svou energickou a výbušnou show ve stylu Marilyna Mansona či Rammstein.

Deathstars fungují už od roku 2001, ale ve vydávání desek nepatří k pilným kapelám. V letošním roce jim totiž vyšla teprve čtvrtá řadovka. Jejich repertoár je velmi ovlivněn industriálním rockem a metalem: právě dvě výše uvedená uskupení jsou jejich nejvýraznější inspirací. V současné době se jejich řady zúžily o kytaristu Cata Casina. Aktuální sestava se tak skládá ze členů skrytých pod pseudonymy Whiplasher Bernadotte, Nightmare Industries, Vice a Skinny Disco.

Lístky na pražský i zlínský koncert lze koupit na obvyklých předprodejních místech jako Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art. Aktuální cena vstupenek je 590 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY