Kiesza vydá debut v listopadu a už se o něm ví všechno

19.09.2014 11:53 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Kiesza je jméno, co na vašem oblíbeném serveru zrovna dvakrát nefrčí, přitom mnohé lokální komerční rozhlasové stanice (a Spotify) ji tlačí poměrně dost, a hlavně za kanálem La Manche je, holka, docela populární.

Kiesza - Sound Of A Woman
© facebook interpreta
Pro všechny své místní i zahraniční fanoušky a fanynky má nyní tato kanadská zpěvačka, skladatelka a tanečnice vyčerpávající informace o své debutové dlouhohrající desce. Bude se jmenovat "Sound Of A Woman" a regály s cédéčky zaplní 17. listopadu. Jak bude vypadat obal, vidíte vlevo, rovněž jsou k dispozici nějaké (všechny) názvy stop, které na ní budou, ty můžete vnímat dole.

Pro fanoušky prvních singlů ("Hideaway" a "Giant In My Heart") má však slečna Kiesa Rae Ellestad jedno varování ohledně žánru alba a to varování zní: "Myslím, že lidé budou překvapení, až uslyší některé písničky na desce. Protože díky úspěchu prvních dvou singlů na mě možná mnoho z nich pohlíží jako na housovou a taneční umělkyni (sic!), ale v minulosti jsem hrála v grungeových(!), rockových(!!) a folkových(!!!) skupinách. Všechny tyhle zkušenosti se odrazily na albu."

Seznam všech "housových, tanečních, grungeových, rockových a folkových" písniček z kolekce "Sound Of A Woman" je tedy následující: Hideaway, No Enemiesz, Losin' My Mind (feat. Mick Jenkins), So Deep, Vietnam, ‘Bad Thing (feat. Joey Bada$$), What Is Love, Sound Of A Woman, The Love, Piano, Giant In My Heart, Over Myself, Cut Me Loose.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY