James Blunt vydá obsáhlou reedici loňské desky "Moon Landing"

22.09.2014 16:20 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák James Blunt se rozhodl oprášit svoje loňské (a úspěšné) album "Moon Landing" a koncem října vydá jeho nabušenou reedici. Těšit se můžeme nejen na nové písně, ale i na bonusové DVD.

Komplet vyjde pod názvem "Moon Landing - Apollo Edition" již 31. října a rozhodně se jeho koupě vyplatí hlavně těm, kteří si Bluntovu čtvrtou studiovku do dnešního dne nepořídili. Základ totiž bude tvořit čtrnáct již známých písní, tedy deluxe obsah zmiňovaného alba, které čtyřicetiletý hudebník vydal v říjnu minulého roku a posbíral za něj několik zlatých i platinových ocenění. K nim čerstvý ženáč přilepí celkem pět novinek, ze kterých vybral jako aktuální singl "When I Find Love Again". Ten si můžete poslechnout pod článkem.

Ještě zajímavější ale bude přiložené DVD. Na něm fandové najdou záznam kompletního koncertu, který interpret odehrál letos v červenci v rámci aktuálního světového turné. Nosič obsahuje show, již zpěvák absolvoval ve švýcarském městě Nyon, a to v rámci populárního festivalu Paleo.

Kompletní tracklist obou nosičů bude vypadat takto - CD: Smoke Signals, When I Find Love Again, Face The Sun, Satellites, Bonfire Heart, Heart To Heart, Miss America, The Only One, Sun On Sunday, Bones, Always Hate Me, Postcards, Blue On Blue, Telephone, Kiss This Love Goodbye, Hollywood, Breathe, Trail Of Broken Hearts, Working It Out.
DVD: Intro / Face The Sun, So Far Gone, Billy, Wisemem, High, Carry You Home, Satellites, These Are The Words, Postcards, I'll Take Everything, Goodbye My Lover, Coz I Love You, Heart To Heart, Same Mistake, You're Beautiful, So Long Jimmy, Stay The Night, Bonfire Heart, 1973.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY