Pink vydá folkovou desku: v duu You+Me září po boku kanadského písničkáře

09.09.2014 10:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kdo čekal, že si Pink ke svým pětatřicátým narozeninám jen rutinně přidá další svíčku na dortu, ten se pořádně spletl: americká zpěvačka totiž přišla s nečekanou novinkou. Už za měsíc vydá společnou desku s kanadským písničkářem Dallasem Greenem, který je známý pod pseudonymem City And Colour. Nahrávka "Rose Ave" nově vzniklého folkového dua You+Me vstoupí na americký trh 14. října.

Už první ochutnávka "You And Me" přitom naznačuje, že je opět na co se těšit - zatímco poslední desky Alecie Beth Moore nabídly takřka stejný poprockový zvuk bez výraznějších inovací, křehká poloha s vůní amerického venkova v zádech přináší příjemnou změnu. Písnička se sice nese v poklidném tempu, ale nádherné souznění obou hlasů do ní vnáší cosi magicky přitažlivého a její atmosféra připomíná klid před bouří.

Uvidíme tedy, co tato nová kariérní odbočka populární zpěvačce přinese. Masivní komerční úspěch, jakého dosáhla s dva roky starou sólovkou "The Truth About Love", to nejspíš nebude, nicméně vzhledem k popularitě folku v USA lze očekávat, že si za mořem i nově vzniklé duo najde příznivců víc než dost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY