Shawn Mendes coby malý Sheeran umí i naživo. Dokázal to u Jimmyho Kimmela

07.09.2014 17:45 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Šestnáctiletý kanadský objev jménem Shawn Mendes jsme vám už důkladně představili v recenzi jeho debutového EP, nyní přišel čas se podívat, jak je na tom mladý písničkář se živým zpěvem. Své schopnosti totiž předvedl v show Jimmyho Kimmela.

Divákům rodák z Toronta zazpíval jak sladkou baladu "Life Of The Party", se kterou mu autorsky a produkčně pomohl Ido Zmishlany, jenž asistuje ve studiu například české skupině Kryštof, tak autorský song "Show You", do jehož interpretace se pustil s patřičnou energií. A jak je vidět, ani naživo se Mendes nemá za co stydět: navzdory nízkému věku si na pódiu počínal jako mazák, působil jistě, ale zároveň neztratil mladistvou přirozenost, kterou vystoupení šestnáctiletého chlapce potřebuje.

Zatím je sice stále jen talentovaným klukem s kytarou na krku, který zpívá hezké (z většiny autorské) písničky a jehož první ípíčko se dostalo do první pětice americké albové hitparády, ale za pár let klidně může představovat konkurenci třeba pro britského kolegu Eda Sheerana, k němuž je občas přirovnáván. Nechme se tedy překvapit, jak bude Shawnova kariéra pokračovat dál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY