Taylor Swift bude novou porotkyní amerického Hlasu

01.09.2014 17:01 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Taylor Swift vydá koncem října své "první oficiální popové album" s titulem "1989", na něž upozorňuje roztančeným pilotním singlem "Shake It Off". Američané si jí ale užijí dosytosti nejen v rádiích, ale i na televizní obrazovce - zpěvačka se totiž upsala show The Voice jako speciální porotce.

V minulé řadě se pozice mentora, jenž radí všem potenciálním zpěvákům a zpěvačkám nezávisle na týmu, do něhož patří, ujal Chris Martin z Coldplay. První zprávy z natáčení hovoří o tom, že Taylor se nové role chopila s vervou, je pro pořad nejen vítaným zpestřením, ale hlavně soutěžícím dokáže výborně poradit. Premiéra nové řady se odehraje 22. září na stanici NBC.

Porotci a koučové jednotlivých týmů budou pro sedmou sezónu americké verze The Voice staří známí Adam Levine (radit mu bude Stevie Wonder) a Blake Shelton (pomůže mu rovnou celá kapela Little Big Town), nově se představí Gwen Stefani (té svůj názor nabídne její manžel Gavin Rossdale) a Pharrell Williams (tomu bude k ruce Alicia Keys).

Jakkoli bývá The Voice označován za zábavnější a lepšími talenty disponující show, pravdou je, že na rozdíl od konkurenčních soutěží American Idol a X Factor ještě nedokázal vyprodukovat žádnou opravdovou světovou hvězdu. Třeba tu první objeví právě byvší country, nyní už popová zpěvačka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY