Michal Hrůza byl propuštěn z nemocnice, léčí se doma

01.09.2014 10:06 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Michal Hrůza byl po měsíci a půl od vážného poranění mozku, ke kterému došlo následkem potyčky v ostravské Stodolní ulici, propuštěn do domácí péče. Spolu s poděkováním všem, kteří už od nešťastné události vyjadřují zpěvákovi podporu, to oznámila Kapela Hrůzy na svém facebookovém profilu.

"Máme velkou radost, že se Michalův zdravotní stav zlepšil natolik, že mohl být propuštěn po měsíci a půl do domácího léčení se speciálním terapeutickým programem. Nadále ho však čeká ještě dlouhá cesta k úplnému uzdravení, která nebude lehká jak pro jeho rodinu, kapelu, tak hlavně pro Michala samotného," uvedla manažerka Martina Tůmová.

Hrůza vinou zranění přišel o drtivou většinu Kryštof Kempů, kde byl původně jedním z hostů. Hudebníci mu však během programu vzdávali hold a o jeho lepšícím se stavu už v předstihu informoval Richard Krajčo, jenž během sobotní závěrečné zastávky v Plzni oznámil, že populární hitmaker již griluje na zahradě.

Vývoj událostí kolem vážného poranění autora skladeb "Voda živá" či "Malá mořská víla", s nimiž Aneta Langerová vyhrála anketu Hit roku Českého rozhlasu, pravidelně sledujeme. Zpěvák byl zraněn v noci ze 16. na 17. července a po operaci byl nějaký čas v umělém spánku. Po probuzení začal s rehabilitacemi a v srpnu byl z ostravské nemocnice převezen do blíže nespecifikovaného zařízení poblíž Prahy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY