Redfoo z LMFAO se v "New Thang" snaží být vtipný. Nevyšlo mu to

31.08.2014 09:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V dobách své největší slávy byla značka LMFAO zárukou hitových singlů a rekordních prodejů. Poté, co duo ohlásilo pauzu (spíš tomu říkejme konec kariéry), se méně výrazná polovina (aka Sky Blu) stáhla do ústraní, zatímco (Le Freak) Redfoo se pokusil rozjet sólovou kariéru. Vydal pár singlů, s jedním ("Let's Get Ridiculous") zabodoval hlavně v Austrálii, ale jinak žádné velké terno neudělal.

V poslední době se stále častěji zmiňuje název jeho plánované sólové desky "I Look Good Naked!", která vyjde buď koncem tohoto roku, či začátkem toho příštího. Aby čekání nebylo tak dlouhé, přichází Redfoo s novým singlem "New Thang", který by ho měl vrátit opět na výsluní.

Jenže s touto písni to nebude zrovna jednoduché. Downtempový song, v němž hraje prim saxík, nepřináší naprosto žádný nápad, chybí mu chytlavý refrén a naprosto postrádá jakýkoliv náznak hitových ambicí. Dojem mohl hodně vylepšit videoklip, ale i ten zklamal. Interpret se snaží pobavit (sexy holky, rádoby vtipné trapasy, taneční kreace, křiklavé barvičky atd.), ale výsledek vyznívá velmi křečovitě a nepřirozeně. Škoda, vcelku promarněná šance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY