Díky novince "On The Rocks" zažijete s Nicole Scherzinger krásnou nudu

26.08.2014 14:08 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Již na začátku roku bylo jasné, že se letos kromě sledování Nicole Scherzinger v televizi konečně dočkáme i nějakého nového hudebního materiálu. Právě porotcování v britském X Factoru mělo zajistit zpěvačce takřka bezplatné promo, což se následně i potvrdilo umístěním pilotního singlu "Your Love" v ostrovním žebříčku, kde si skladba vysloužila šesté místo. Bývalá Pussycat ovšem nenechává nic náhodě a pokračuje ve slušně nastartované comebackové krasojízdě.

Po letní juchačce nyní Nicole přichází se zvolněním v podobě novinky "On The Rocks", jež předznamenává příchod podzimních táhlých melodií. A jak to dopadlo? Bez výrazných zvukových experimentů se sázelo na jistotu, do toho srdceryvný text nabízí jedno klišé za druhým. Interpretka navíc zůstala při zemi i co se týče hlasového rozsahu, za což však nelze nijak kritizovat - přece jenom dámské křičení si můžeme užívat úplně někde jinde.

Ve výsledku z "On The Rocks" rozhodně nepadnete na zadek a dost možná již při prvním poslechu bude nudit, unudí vás ale tím nejkrásnějším způsobem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY