Nicki Minaj je v novém klipu svůdná a neodolatelná. Možná až moc

22.08.2014 08:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj to s námi prostě umí. Zatímco v minulém klipu k singlu "Pills N Potions" byla něžná, romantická a dělala na nás psí oči, v novince "Anaconda" jako by se utrhla ze řetězu. Je vulgární, nadržená, oplzlá a zatraceně sexy.

Klip k hadímu songu se natáčel v Los Angeles a o režii se postaral Colin Tilley, který s Nicki natáčel již v minulosti a má na svém kontě i videa pro Cheryl Cole, Justina Biebera, Justina Timberlakea nebo Enrique Iglesiase. Hlavní roli ve vizuálu mají pěkné prdelky, kolem kterých se vše točí. A Colin opravdu upustil uzdu své fantazie. Dílko malinko degraduje několikanásobný product placement, v některých záběrech (až nepřirozeně) svůdná hlavní představitelka, a dokonce i hostování Drakea se zdá být vcelku zbytečné.

Ten vnadám bujně vyvinuté zpěvačky a rapperky (nejspíš) nakonec nepodlehl, my to určitě ustojíme taky, i když u některých počítačů asi trochu naslintáno bude. Tak či onak nedoporučujeme se na klip dívat, pokud jste náhodou nadržení, slabší povahy by pak třeba udělali nějakou hloupost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY