Ke$ha má poměr se svým kocourem! I to prozrazuje nový klip Haim

23.08.2014 09:11 - Simona Knotková | foto: haimtheband.com

Debut "Days Are Gone" se zatím zdá být pro americkou trojici Haim nevyčerpatelnou studnicí videoklipových inspirací. Bezmála rok od jeho vydání se sestry Alana, Danielle a Este aktuálně prezentují v pořadí již šestým videem z jedenáctipoložkového alba. Vybrána pro něj byla skladba "My Song 5", kterou se kapela v klipové verzi rozhodla doplnit o rapovou vsuvku v podání A$AP Ferge.

Koncept filmového počinu je pojat velmi rozmanitě. Na pozadí zábavné televizní show, v níž se účinkující vyznávají z tajných úchylek či fobií, se našlo mnoho místa i na temně laděné záběry se zpívající Danielle, které výborně doplňují atmosféru klaustrofobních beatů a těžkých kytar. Největším překvapením je poté balík kolegů z branže v hereckém obsazení. Nechybí mezi nimi Ke$ha, Grimes, Ezra Koenig z Vampire Weekend, ASAP Rocky nebo Big Sean.

Klip končí v místě, kdy do záře reflektorů vstupuje Danielle, aby se doznala zase ze svého tajemství. Otevřený závěr a vynalézavost internetových koumáků vznáší nad celým videem hypotézy, že se jedná o formu coming outu mladé muzikantky. Inteligentnější z nás ale jistě nechají sexuální orientaci zpěvačky na ní samotné a zkrátka si užijí další vydařený kousek z dílny sester Haim. Ty v nedávné době započaly také práce na novém studiovém materiálu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY