Depressive Disorder na novince vyřknou sedmero hříchů

20.08.2014 12:47 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Se začátkem nového školního roku symbolicky skončí pětiletý půst po novém materiálu brněnské skupiny Depressive Disorder. Přesně tolik času uběhlo od vydání desky "The Chronicle Of Fear", po které nastalo dlouhé ticho (to bylo narušeno vydáním živáku "Insane For You" a oslavou deseti let fungování) a nabírání sil k novému působení. Deska pojmenovaná "Sep7em" vyjde přesně 1. září a již nyní je k předobjednání na stránkách jejich domovského labelu Monopol Records.

"Sep7em" bude sice již čtvrtou položkou v diskografii formace, přesto bude mít v určitém smyslu své prvenství - půjde o jakési koncepční album. Jak již samotný název může něco málo naznačovat: ústředním středobodem bude elektro-industriální vize s texty, které bádají nad tématikou sedmi smrtelných hříchů v kontextu jejich vnímání a současné aktuálnosti.

Depressive Disorder pro "Sep7em" poskládali tyto skladby: Invidia, Avaritia, Luxuria, Gula, Ira, Acedia, Superbia. A pro sběratele bude k dostání i specielně zabalená edice obohacená o pohlednice s texty a minialbem "Sep7em+", které bude obsahovat dříve nevydaný materiál a remixy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY