Lucie Bílá chystá pokračování "Černobílého turné". Fanynky láká soutěží

19.08.2014 17:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Bílá bude v říjnu pokračovat ve své úspěšné šňůře "Černobílé turné", kterou započala už loni. Tisíce fanoušků se na ni mohou těšit ve třech českých a dvou slovenských městech. Nejprve se naše slavice ukáže 15. října v Praze, o dva dny později v Pardubicích a posledním městem do českého triumvirátu bude Ostrava. Poté přejede na Slovensko, kde divákům zazpívá a předvede své staré i novější hity 21. října v Košicích a znovu o dva dny později v Bratislavě.

Samozřejmě je ale třeba nalákat diváky i na něco netradičního a speciálního. Tentokrát mají její fanynky šanci vyhrát i s doprovodem vstup na některý z koncertů.. Stačí zazpívat jednu z písniček "Jsem to já", "Hallelujah" a "Láska je láska", natočit se na video a to do 15. září poslat na e-mailovou adresu cernobiletalenty@seznam.cz. K nahrávce je nutné připojit jméno, příjmení, věk, bydliště a kontakt. Soutěžící do patnácti let musí zaslat souhlas rodičů s kontaktem na ně. Vítěze vybere samotná Lucie Bílá. Vstupenky na vystoupení v cenovém rozmezí 390 - 1290 Kč lze zakoupit například zde.

Lucie Bílá patří k nejoblíbenějším českým a slovenským zpěvačkám již přes dvacet let. Za svoji kariéru si vyzkoušela stylové rozpětí od metalu až po jazz, ale loňské diskotékové novinky "Jsem to já" a "Stop" nebyly kritikou přijaty příliš vřele. Ctitele šansonových poloh tak ukojila vánočním kompletem "Vánoce v Opeře" a letošní deskou coververzí "Recitál". Nyní se chystá hrát v muzikálu "Addams Family" a připravuje nové album "Diamantová Bílá".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY