Olympic nás provede "Souhvězdím drsňáků"

19.08.2014 11:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Olympic chytl kdoví už kolikátý dech a je po roce znovu zavřen ve studiu, kde pracuje na své devatenácté řadové desce. Zatím poslední album "Souhvězdí šílenců" bylo velmi úspěšné a inspirovalo frontmana Petra Jandu k tomu, aby na něj další deska volně navazovala.

"Jsme právě ve studiu a budeme tam do poloviny září. Natáčíme volné pokračování desky minulé s názvem 'Souhvězdí drsňáků'. Příští rok dokončíme naši trilogii a bude to opět souhvězdí, tentokrát romantiků. Už z názvu vyplývá, jak ta deska bude vypadat. To bude naše jubilejní dvacátá řadová deska. Pak si dáme minimálně rok pokoj," řekl Janda webu denik.cz a ke zvuku desky dodal:

"Bude znít, alespoň doufám, velmi odlišně od všeho, co jsme kdy udělali. To je zásadní záměr. Bude i drsnější. Zatím máme natočeny bicí, basu a částečně klávesy,"
řekl frontman o albu, které vyjde první listopadový den, čili přesně rok po předchozí desce.

Olympic po skončení oslav k výročí padesáti let na scéně postihla tragédie v podobě smrti bubeníka Milana Peroutky. Ta jim ale vítr z plachet nesebrala a za pomoci prozatímního stálého hosta Martina Vajgla na pódiích kypí energií. Z poslední desky "Souhvězdí šílenců" vzešly dva singly "Pane můj" a "Já nejsem zlej". Ke druhému jmenovanému kapela natočila i regulérní videoklip. Fanoušci tak mají stále naději, že při hraní u táboráku přibude ke všem těm "Želvám" či "Dynamitům" další nesmrtelný hit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY