Eminem a Sia se sejdou ve filmovém duetu. "Guts Over Fear" vyjde příští týden

18.08.2014 14:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O tom, že Eminem a Sia opět spojili síly kvůli akčnímu filmu s Denzelem Washingtonem, jsme vás už informovali před prázdninami, nyní je konečně jasné, kdy jejich singl ke snímku "The Equalizer" vyjde. Písnička "Guts Over Fear" bude ke slyšení už příští týden, konkrétně 25. srpna.

Nejedná se přitom o první spojení amerického rappera s australskou zpěvačkou. Autorka megahitu "Chandelier" už Eminemovi zahostovala v songu "Beautiful Pain", jenž se ukrýval na deluxe edici jeho loňského alba "The Marshall Mathers LP 2". Nový filmový trailer nabízející ukázku jejich další spolupráce si můžete přehrát níže.

Nutno dodat, že oba interpreti v poslední době zažívají dost úspěšné období. Pravděpodobně nejpopulárnější bílý rapper současnosti vydal loni zmíněnou osmou studiovku, které se za jediný týden v USA prodalo kolem osmi set tisíc kopií a pochází z ní i hit "The Monster" s Rihannou. Sia se zase po mnoha hitech, které napsala pro jiné, konečně nadechla i k pořádnému restartu své sólové kariéry - balada "Chadelier" se dostala do singlové Top 10 v Británii i v zámoří a její videoklip má naději na zisk hlavní ceny letošních MTV Video Music Awards, nechybí totiž mezi pěticí kandidátů na Video roku. Na červencovou desku "1000 Forms Of Fear", jež debutovala na vrcholu americké albové hitparády, většina recenzí pěje samé ódy, ani my nejsme výjimkou.

Pro filmové fanoušky pak ještě zmiňme, že premiéra thrilleru "The Equalizer", o jehož režii se postaral Antoine Fuqua, je naplánována na 26. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY