Můžete si kousnout do Pharrella. Vyteče z něj šťávička

13.08.2014 10:15 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Před pěti lety někdo natočil známého kloboučníka Pharrella Williamse (toho času bez klobouku, bosého možná) v pařížské pobočce McDonaldu, kterak odmítá pozřít hamburger. Nu, to už je dávná minulost a relativně populární zpěvák, skladatel, producent, muzikant a návrhář se teď, v roce 2014, může zakousnout do burgeru, který ponese jeho jméno.

Kulinářský zázrak bude k dostání u Pharrellova a našeho a vašeho japonského kamaráda, známého po širém světě jako NIGO, který si (nejen za tímto účelem) otevřel kavárnu. Ta se jmenuje 2-5 Café a najdete ji na adrese Nanpeidai-cho, Shibuya-ku, Tokio, to kdybyste nevěděli a chtěli.

A co mezi plátky Pharrelových křupavých houstiček najdete? Vrstvy těch nejčerstvějších surovin! Konkrétně šťavnatý burger přikrytý roztátým sýrem, který si hoví pod silným plátkem rajčete a sekanou cibulkou, doplněný o vydatnou omáčku. V podstatě něco jako Cheeseburger (© McDandy). Servírovat se bude s hranolkama a salátem. Zhruba nějak jako Cheeseburger (© McDandy). Dobrou chuť!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY