Stodola Michala Tučného přivítá přátele už za tři týdny

04.08.2014 09:19 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Předposlední prázdninovou sobotu má již několik let vyhrazený tradiční hudební festival zasvěcený jedinému zpěvákovi - Michalovi Tučnému. Sedmnáctý ročník Stodoly Michala Tučného aneb Setkání přátel letos proběhne od 22. do 23. srpna v Hošticích u Volyně na Strakonicku.

Vše započne již v pátek, kdy pro nedočkavce zahrají Schovanky, Double Eagle s hostem Tomášem Linkou, BlueGround, Pavel Petran a Michal Tučný Revival Band. Hlavním dnem pak bude opět sobota rozdělená již tradičně na odpolední a večerní část. V sobotu odpoledne se na pódiu postupně se svým vlastním repertoárem představí například Jelen, Bohadlo band, The Cell, Petr Spálený & Apolloband, Robert Křesťan & Druhá tráva, slovenská kapela Neznámi, František Nedvěd a Chinaski.

Večerní část bude patřit písničkám Michala Tučného. Ty si letos zazpívají například Tomáš Linka, Michaela Tučná, František Nedvěd, Richard Tesařík, Jiří Zonyga, Tomáš Trapl, Jaro Šimo, Ondřej Ruml, Leona Černá, Lenka Nová nebo Kateřina Marie Tichá. Moderování večera se opět ujme Aleš Háma.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji prostřednictvím sítě Eventim za 550,- Kč nebo přímo na místě za 598,- Kč. Děti do 130 cm a vozíčkáři mají vstup zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY