Roli Aaliyah nakonec (někdy) bude hrát Alexandra Shipp

28.07.2014 08:09 - David Věžník | foto: facebook interpreta

I když to vypadá, že se kolem chystaného životopisného filmu o Aaliyah nic neděje, opak je pravdou. Došlo totiž k zásadní změně představitelky hlavní role. Původně ohlášená teenagerská rodící se hvězda Zendaya se příležitosti vzdala a tutéž příležitost chytila za pačesy jiná rodící se hvězda, a to Alexandra Shipp.

Jinak se toho kolem chystaného spektáklu "Princess Of R&B" ale opravdu moc neděje, neb připomínky rodinných příslušníků populární zesnulé zpěvačky byly nakonec tak hlasité, že celé natáčení odložily na neurčito.

Samotná slečna Colemanová pak měla k situaci na srdci několik poznámek. "Dovolte mi to vysvětlit. Důvod, proč jsem se rozhodla odstoupit z natáčení, nemá nic společného s hatery a lidmi, co mi říkali, že bych to neměla dělat, že nejsem dost talentovaná nebo dost černá. ... Chyběla tam produkce, přišly komplikace s autorskými právy a podle mě se celá situace nezvládala vhodně," prohlásila například.

Své nástupkyni ale přeje hodně zdaru. "Jen doufám, že [Alexandra] nebude muset řešit ani z poloviny tolik nenávistných hlasů jako já," podotkla závěrem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY