Jessie J nachystala novou desku. Pilot s Nicki Minaj a Arianou Grande vyjde za pár dní

26.07.2014 09:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po vlažnějším přijetí druhé studiovky "Alive" se Jessie J poměrně brzy vrhla do práce na dalším materiálu. A nyní se zdá, že pouhých deset měsíců po vydání zmíněného počinu má již hotového nástupce. Fanouškům to sdělila zprávou na Twitteru.

"Poslouchám poprvé celé třetí album. Nemohu se dočkat, až ho všichni uslyšíte! Woooooo!" napsala zpěvačka na sociální síť. První singl bude přitom představen již za pár dní, konkrétně 29. července. V novince "Bang Bang" navíc hostují dvě americké kolegyně - rapperka Nicki Minaj a Ariana Grande, která slaví v současnosti úspěch s vlastním hitem "Problem". Právě na její nové desce "My Everything" se spolupráce taktéž objeví, a to jako bonusový song na deluxe edici.

Co se týče vydání třetí řadovky Jessie J, mělo by připadnout na letošní podzim. Její dosud poslední nahrávka "Alive" k fanouškům doputovala loni v září a nesklidila takový úspěch jako debut "Who You Are", kterého se jen v Británii prodalo více než milion dvě stě tisíc kopií. Zda do nové éry vykročí vítězka tradiční ankety Sound Of 2011 šťastnějším krokem, bude jasné už brzy. Zatím se musejí zájemci spokojit s krátkou ukázkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY