Hodor z "Game Of Thrones" vyráží na DJské turné "Rave Of Thrones"

24.07.2014 12:13 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Říká vám něco jméno Kristian Naim? Pokud jste fanoušci (anebo klidně i odpůrci) relativně známého seriálu "Game Of Thrones" AKA "Hra o trůny" z produkce poměrně úspěšné televize HBO, pak vězte, že Naim v tomto spektáklu ztvárňuje roli jednoduchého pomocníka Hodora.

To podstatné ale je, že milý Kristian se kromě textově velmi náročné role v soukromí věnuje DJingu a teď se rozhodl své točení deskami ukázat celému světu. Minimálně tedy Austrálii, proto tuhle novinku přivítají s nadšením zejména naši čtenáři v Austrálii. Do Sydney, Brisbane, Perthu, Melbourne, Darwinu a Adelaide totiž v srpnu zavítá jeho DJské turné nazvané poeticky "Rave Of Thrones" AKA "Rave o trůny".

"Hodor z panství rodu Starků předvede, jak zní house toho nejhrubšího zrna ze všech sedmi království," uvádí nadšená tisková zpráva a doplňuje, že krom řízného housu se můžete těšit na vizuál inspirovaný zmíněným seriálem, překvapivé hosty (Boromir?) a australského umělce, který si říká originálně Ego a který bude zajišťovat právě tu projekci. A kdoví, třeba zazní i něco od CHVRCHES...

Hodor!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY