První informace o plánovaném živáku Depeche Mode jsou venku

21.07.2014 16:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak je již zvykem z minulých koncertních šňůr Depeche Mode, i ta poslední, která se točila kolem desky "Delta Machine", byla zaznamenána pro následné vydání formou živáku. Ten by se měl na trhu objevit již v září, a tak se na veřejnost pomalu dostávají první informace.

Tentokrát britská legenda natáčela u našich německých sousedů, na plánovaném DVD a Blu-ray se objeví koncerty z 25. a 27. listopadu minulého roku, které se uskutečnily v berlínské aréně O2 World. Za celým záznamem nebude stát nikdo menší než dlouholetý přítel kapely - známý fotograf a filmař Anton Corbijn, jenž s Depeche Mode natáčel již během turné "Devotional", za jehož záznam byl v roce 1995 nominován i na cenu Grammy.

Koncertní novinka prozatím nemá finální název, po internetu koluje stále jen ten pracovní "Berlin's Filming". Stejně tak nejsou doposud zveřejněny ani všechny verze, které vyjdou, dle kuloárních informací by se ti náročnější fandové měli dočkat deluxe edice, která bude kombinovat oba vizuální formáty a měla by být doplněna i audiozáznamem.

Tracklist DVD a Blu-ray by měl pak vypadat takto: Welcome To My World, Angel, Walking In My Shoes, Precious, Black Celebration, Should Be Higher, Policy Of Truth, The Child Inside, But Not Tonight, Heaven, Behind The Wheel, Soothe My Soul, A Pain That I’m Used To, A Question Of Time, Enjoy The Silence, Personal Jesus, Shake The Disease, Halo, Just Can't Get Enough, Feel You, Never Let Me Down Again, Goodbye.

Další informace by měly být zveřejněny v průběhu srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY