slibuje Ed Sheeran v "Thinking Out Loud" - musicserver.cz">

"Budu tě milovat i v sedmdesáti," slibuje Ed Sheeran v "Thinking Out Loud"

18.06.2014 14:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ani dnes vás neochudíme o novou písničku Eda Sheerana, který tento týden postupně odtajňuje jednotlivé songy ze svého nadcházejícího nového alba "X". Písničkář tentokrát prostřednictvím "Thinking Out Loud" nabízí čistokrevný lovesong.

Romantická balada se kromě spousty hezkých slovíček o tom, že bude Ed svou vyvolenou milovat i v sedmdesáti, může pochlubit i živelnou energií, kterou jí vtiskl tím, s jakou vervou se do její interpretace položil. Skladbě proto nechybí grády a možná osloví i ty, kteří jinak nad songy o lásce ohrnují nos. Sluší se dodat, že "Thinking Out Loud" není úplnou novinkou - už minulý měsíc totiž zazněla živě na BBC. Jak se Edovi vystoupení povedlo, se můžete přesvědčit hned pod oficiálním audiem.

Dosud zveřejněné ukázky z "X", které vychází už v pondělí 23. června, naznačují, že experimenty typu "Sing" s Pharrellem Williamsem možná obstarají jen koření Sheeranova přesvědčivého a osvědčeného kytarového písničkářství. Uvidíme, zda bude tento trend pokračovat i zítřejší položkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY