Paul McCartney musel být hospitalizován

24.05.2014 17:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Slavný hudebník Paul McCartney měl v těchto dnech v rámci světového turné "Out There!" odehrát tři koncerty v japonské metropoli Tokiu. Kvůli zdravotním problémům však musel být hospitalizován.

"Poté, co začala minulý týden Paula trápit viróza, ho začali úspěšně léčit v jedné z tokijských nemocnic," napsal McCartneyho mluvčí do oficiálního prohlášení na jeho webovou stránku a dodal: "Už brzy se zcela uzdraví, lékaři mu však doporučili, aby si alespoň pár dní odpočinul. Velmi ho dojaly všechny vzkazy a přání brzkého uzdravení, které dostal od fanoušků z celého světa." Koncerty v Tokiu tak musely být odloženy, stejně jako následující vystoupení v Ósace a Soulu. Další živé hraní by měl McCartney absolvovat 14. června v texaském Lubbocku.

Jeden z nejslavnějších hudebníků všech dob prožil největší díl své slávy mezi lety 1960 a 1970 ve formaci The Beatles. Po jejím rozpadu se uchytil i sólově, když vydal už šestnáct studiových alb. Zatím posledním přírůstkem do jeho diskografie se stala loňská deska "New".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY