K(r)ávoviny: ostudy týdne - Shakira, Steven Tyler a X Factor

27.05.2014 08:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Slečna Ripollová natočila podezřele neoriginální video, frontman Aerosmith má vážné problémy s pamětí, a tedy bytím cool, a ikskový faktor asi ani nestál za řeč, a tak skončil. Ale jinak se toho v nejdůležitějším ze všech světů, ve světě hudebním, děje víc než dost. Dejte si do nosa.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Známá Trinidadotobažanka Nicki Minaj nechala na své oficiální audiovizuální kanály nahrát svůj zbrusu nový singl, nehit "Pills N Potions". (musicserver)

Automat na mash-upy, takzvaný mashupomat, DJ Earworm vyplivnul další kousek. (YouTube)

Matka a muzikantka Róisín Murphy nabídla k poslechu celé italské mini album "Mi Senti", které vychází už ve středu, což je zítra! (musicserver)

Naši kamarádi z Huffpostu provedli výzkum hlasů pop music, a jestli jste si mysleli, že největší rozsah na světě má elusive chanteuse, tak jste se spletli a čeká na vás nejedno překvapení. (Huffington Post)

Scooter jsou zpátky. :-( (musicserver)

Latinskoamerická hitmakerka (například "Antología") Shakira má nové video. (musicserver)

Woodkid k tomu má ale pár poznámek. Shakira je ostuda.

Woodkira
© facebook interpreta

Steven Tyler je taky ostuda. Nepamatuje si texty svých vlastních number one hitů. (Stereogum)

A ostuda do třetice všeho dobrého i zlého je zčistajasna skončený X Factor. Ještě před pseudo velkým finále se ale na posluchačský trh vrhají první odpadlíci. Třeba takzvaná Mamba Dasha. (musicserver)

U tohohle se Sia Furler prý dost nasmála. (YouTube)

Tuzemský Picasso hip hopu Ben Cristovao milostivě vydává svou novou desku i fyzicky, a aby bylo o čem psát, bude ji prodávat sám. (musicserver)

Dvakrát s Beyoncé - zepředu remix M.I.A. (musicserver), zezadu cover Johna Mayera (Soundcloud).

Premiéra animovaného blockbusteru s Rihannou Fentyovou a Jennifer Lopezovou v hlavních rolích bude až příští rok v březnu, popová veřejnost se tak oprávněně obává o osud další řadové desky barbadoské Popelky. Fanoušci Jenny From The Block jsou v klidu, pro vaši informaci. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože byla vyvinuta aplikace pro chytré mobily a tablety, díky které si to můžete udělat sami snadno a rychle a ještě i zábavně. To chceš.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY