Basement Jaxx vyzradili úplně všechno o své sedmé desce

25.05.2014 16:18 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Britská housová úderka AKA pánové Simon Ratcliffe a Felix Buxton AKA dvojice Basement Jaxx letos nakonec po pěti letech od vydání skoro-dvojalba "Scars" a "Zephyr" vydá svou sedmou řadovou nahrávku a ta nahrávka už má jméno, obal i seznam veškerých stop, které na ní budou posluchačům k dispozici.

Basement Jaxx - Junto
© facebook interpreta
Obrázek s nápisem "Basement Jaxx" a "Junto", který visí vlevo, je přirozeně cover artem kolekce, přičemž nápis "Junto" je zároveň jejím oficiálním pojmenováním. Na desce bude nahráno celkem třináct písniček včetně aktuálního singlu "Unicorn", který autoři hitů jako "Fly Life" představili začátkem měsíce a kterému můžete naslouchat dole.

Samotným názvem studiovky, který ve španělštině znamená "Společně", chtěli pánové vyjádřit touhu spojit lidi na celém širém světě svojí hudbou. Milé. A má jít taky o návrat ke kořenům tvorby této povedené dvojky. Cool.

A kdy že se na album "Junto" můžeme těšit a jaké že tedy hity na něm budou? Dvacátého pátého srpna a tyhle: Intro, Power To The People, Unicorn, Never Say Never, We Are Not Alone, What’s The News, Summer Dem, Buffalo, Rock This Road, Sneakin’ Toronto, Something About You, Mermaid Of Salinas, Love Is At Your Side.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY