Premiéra animáku s Rihannou a J Lo bude až v březnu 2015

24.05.2014 12:15 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Nikoliv letos v listopadu, ale až příští rok (tedy 2015) v březnu, to je momentálně aktuálně potvrzený termín premiéry animovaného snímku "Home", který popové fanoušky zajímá hlavně proto, že v něm hlavní postavu mluví Rihanna a její matku Jennifer Lopez, obě známé jako známé zpěvačky. Neveselou zprávu přinesl server deadline.com.

Informace znervózňuje hudební obecenstvo zejména proto, že listopad mohl být ideálním termínem pro vydání nového studiového alba barbadoské Popelky, pročež nyní není jisté, zda chystaná koncepční nahrávka vyjde i tak, bez filmu, nebo až zároveň se zmíněnou premiérou, což by ovšem znamenalo nezvykle dlouhou, už déle než dvouletou prodlevou mezi jednotlivými řadovkami, což by bylo mrzuté.

To Jenny From The Block se odsunutím uvedení "Home" na stříbrná plátna nestresuje a svou jubilejní desátou desku AKA "A.K.A." chystá na letošní 13. červen. Aktuální singlový hit, který na její vydání veřejnost připravuje, předvedla před pár dny v American Idolu a znělo to asi nějak takhle:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY