Daru a kde "živě" zpíval Michael? - musicserver.cz">

K(r)ávoviny: kdo "vydírá" Daru a kde "živě" zpíval Michael?

25.05.2014 10:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Známá porotkyně se stala obětí nervydrásajícho zločinu. Psali. A král popu si mezitím střihl jedno živé vystoupení. Nevěříte? Věřte. Máme třetí tisíciletí, tisíciletí, ve kterém je možné všechno. Třeba si magicky vzpomenout, že Zeppelini před téměř půlstoletím vlastně vykradli jeden váš song. Lidé, čtěte.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Superduo Beyoncé Carter a Jay-Z Knowles představilo trailer k neexistujícímu filmu. Těšte se na premiéru nikdy. (YouTube)

Stále mrtvý Michael Jackson dal milostivě svolení k živé prezentaci jednoho songu z jeho nejnovějšího alba v rámci předávání Billboard Music Awards. (musicserver)

Taky-zpěvák Domenico Martucci (mimo jiné "Amore mio") si šel popovídat na policii. (Šíp)

Röyksopp, Robyn, Hennes a Mauritz spojili své síly v bombovém klipu k písničce "Sayit". (musicserver)

Sia u Ellen ukázala, jak se pěje do zdi. (musicserver)

Členové možná někdy trochu i známé skupiny Spirit si vzpomněli, že v roce 1968 napsali píseň "Taurus", která se ale nějak moc podobá hitu "Starway To Heaven" navždy známé skupiny Led Zeppelin z roku 1971, a rozhodli se, že rok 2014 bude tím správným momentem k učinění spravedlnosti za dost. (Deník)

"They took our job!" řekli doslova.

Dara Rolins se stala obětí vydírání! Dara Rolins se stala obětí vydírání? Můžete se uklidnit, ve skutečnosti byla populární hitmakerce (např. "Owner Of A Lonely Heart (Cover)") nabídnuta k prodeji adresa instagram.com/dararolins na známé sociální síti zvané Instagram, kterou ale slečna Rolincová dosud nevlastnila. (Šíp)

Jestli si vzpomínáte na pána, co si říká Billy Idol, a moc rádi byste viděli jeho živé vystoupení, splní se vám sen. (musicserver)

Tady je milý obrázek, na kterém se Kylie Minogue objímá s Lily Allenovou. (Idolator)

Hodně štěstí, málo pláče, do roka třeba album MKS, Mutyo Bueno! (Twitter)

Marta Kubišová a Aneta Langerová nazpívaly společnou písničku a k té vznikl i videoklip a ten je už na World Wide Webu. A je to hezké. (musicserver)

Ke své aktuální letní hitovce natočily holky z 2NE1 překvapivě nudné video. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože každá bouřka jednou skončí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY