Čtvrtý ročník Global Connection Parties se rozjede na jaře

17.04.2002 19:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Richie Hawtin
© facebook interpreta
Čtvrté pokračování Global Connection parties, které proběhne v květnu a červnu, bude mít tři zastávky: 7.5. Ostrava (Výstaviště Černá Louka), 15.6. Brno (BVV - prostranství před pavilonem Z) a 21.6. Praha (Průmyslový palác). Návštěvníci Global Connection parties se mohou těšit na přední zástupce taneční scény několika světových měst (Detroit, Lisabon, Singapur, Talin, Ljubljana, Londýn a Mainz), kteří dohromady se svými českými kolegy tvoří line-up čítající celkem 43 djs a live acts.

Na letošní Global Connection parties byli potvrzeni: Richie Hawtin, X-Press 2, Ian Pooley, Rulers Of The Deep, The Advent, Umek, Juan Atkins, Carl Craig, Gayle San, Hernan Cattaneo, Ladida, Pavel Bidlo, Kel, Tall, Lumiére, Stephunk – live, Nika 77, Agent, Daho & Ginger, Radan Mach, Lucca, Orbith, Vik, Javas, Pavel Krejdl, Joel Einhorn, Toky - live, Blond, Inspiral X62, Dvoika Troika - Reverb & Junkett - live, Hoffee. V nejbližší době budou pro pražskou party potvrzeni další zahranični djs a live acts.

Přesné line-ups, začátky akcí, a více informací naleznete na www.wax.cz. Vstupenky na Global Connection parties v Ostravě 7.5. a Brně 15.6. jsou k dostání za 220 Kč + poplatky v sítích Ticketstream a TicketPro. Vstup na všechny party je od osmnácti let.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY