Pharrell Williams v září rozešťastní Prahu

20.05.2014 12:35 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rok 2014 koncertům velkých popových hvězd v České republice mimořádně přeje. Ke jménům jako Robbie Williams, Justin Timberlake, Lady Gaga nebo Kylie Minogue se totiž nově přidává i vystoupení Pharrella Williamse, v současnosti možná nejvyhledávanějšího producenta planety a interpreta několika velkých hitů posledního roku, který se v září představí v pražské O2 areně.

Byl to právě jeho vokál, jenž se v loňském megahitu "Get Lucky" francouzských Daft Punk rozezvučel rádiovými stanicemi po celém světě, stejně tak se Pharrell podílel na písničce "Blurred Lines" Robina Thicka. Oba singly patří k tomu nejúspěšnějšímu, co se loni v pop music urodilo. Sólově pak v poslední době Williams zazářil ódou na štěstí, kterou nazval symbolicky "Happy". Všechy tří zmíněné songy dosáhly vrcholu hitparád v mnoha zemích světa, včetně USA a Velké Británie.

Letos v březnu vydal zpěvák, rapper, skladatel, producent i tanečník v jedné osobě své druhé řadové album "G I R L", kterým navázal na osm let starou, nepříliš úspěšnou prvotinu "In My Mind". Na novinku si přizval hvězdné hosty v čele s Miley Cyrus, Aliciou Keys či Justinem Timberlakem a v současnosti ji propaguje videoklip k singlu "Marilyn Monroe".

Vstupenky na pražskou show budou v prodeji od 23. května a jejich cena se bude podle Petra Nováka z pořádající agentury Live Nation pohybovat v intervalu od 990 do 1590 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY