Paul van Dyk zveřejnil jména prvních hostů festivalu We Are One

16.05.2014 08:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Minulý rok odstartoval legendární německý DJ a producent Paul van Dyk novou tradici - svůj vlastní festival pojmenovaný We Are One. K letošnímu ročníku, který se opětovně uskuteční v Berlíně, byly konečně zveřejněny první informace.

Akce tentokrát proběhne 16. srpna a znovu ji budou hostit krásné prostory renesančního areálu Zitadelle Spandau. Paul van Dyk letos slibuje ještě silnější line-up a již jména prvně potvrzených hostů dávají jeho slovům za pravdu. Kromě německého sympaťáka je prvním potvrzeným headlinerem Švéd Eric Prydz, pro kterého to bude jedno z pouhých dvanácti letních vystoupení. Dalším vystupujícími se stanou Kanaďan Max Graham, domácí Chris Bekker nebo Holanďan Maarten de Jong.

V následujících týdnech budou zveřejněny další hvězdní DJs a i přesnější informace doprovodného programu, který v minulém roce obsahoval například i společný piknik prvních desítek návštěvníků festivalu s hlavními hvězdami či speciální festivalové suvenýry.

I když Berlín není zrovna za rohem, určitě se opět najde mnoho českých fanoušků, kteří třetí srpnový víkend do této německé metropole na akci vyrazí. Lístky tak mohou již nyní zakoupit za velmi slušnou cenu od 34,50 Eur. Kromě základních vstupenek je možné pořídit i tzv. VIP Silver s limitovaným tričkem, batohem a lepším výhledem na pódium. Pro nejnáročnější je určen VIP Gold, díky kterému mají majitelé přístup i na luxusní afterparty. Jejich cena činí 59.50 €, respektive 67.50 €. Veškeré informace o celé festivalu najdete na oficiálním webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY