K(r)ávoviny: od bitky mezi Lewinskou a Beyoncé po vousatou Kardashianovou

16.05.2014 14:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Monica slyšela beyoncégeddonem vydanou desku "Beyoncé" a našla tam nějakou narážku na svou osobu a měla potřebu se k tomu vyjádřit, pročež ji stihne trest nejvyšší. Možná jí narostou vousy jako letošní/mu vítězce/i Eurovize, to už ale jinde jsme, je to jiná vesnice.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Pokud máte rádi trance anebo ping pong (anebo nedejbože obojí!), je tu pro vás novej Armin van Buuren. (musicserver)

Pokud máte rádi Voxela, je tu pro vás jeho "5. song". (musicserver)

A pokud vás to jedenáctileté trdlo z klipu "Chandelier" uznávané umělkyně Sii taky tak pobavilo, můžete se začíst do rozhovoru s ním. (Pigeons And Planes)

Letošní Eurovizi vyhrál/a Rakušan/ka Thomas Neuwirth aka Conchita Wurst aka vousatá Kim Kardashian, pro vaši informaci. (musicserver)

Všechno nejlepší, Monkey Business! (musicserver)

Svého času uznávaná sekretářka Monica Lewinsky si dovolila okomentovat část textu písně "Partition" unelusive chanteuse Beyoncé, ve které figuruje její slavná prezidentská aférka, pročež může velmi brzy očekávat návštěvu kolegů z Beygency. (Billboard)

'Cause if you liked it, then you should have put a ring on it.

-

Naše a vaše kamarádka Zlata & spol. přidali do programu Colours Of Ostrava špičku současné nezávislé scény. Seznamte se s Bee And Flower. (musicserver)

Šok! Pharrell Williams byl obviněn z neschopnosti napsat pořádný začátek písničky. Po nevkusných kloboucích je to další rána. (Discopop)

Janelle Monáe předělala "Heroes" Davida Bowieho(!) a prej se jí to povedlo(!!). (musicserver)

Americkou obdobu show "Later... With Jools Holland" bude moderovat Diplo. (Idolator)

Supraphon s vaším laskavým svolením zmapuje kariéru Jiřího Korna na třech CD. (musicserver)

Druhé Destinyho dítě Kelly Rowland se vdalo. Gratulujeme! (Billboard)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože slovutného will.i.ama nepustili do letištního lounge, přestože je poctivý frequent flyer!!!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY