Prahu dnes večer čeká další Magnetic

07.05.2014 09:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Praha dnes večer (7. května) zažije další velkou taneční pařbu. V letňanském PVA se již popáté uskuteční halovka Magnetic.

Ani tentokrát návštěvníkům nebude nabídnuto nic jiného než naprostá špičku mezi aktuálně nejžádanějšími DJi. Hlavním tahákem nejspíš bude mladičký Martin Garrix, který má ve svých sedmnácti letech na kontě již několik velkých hitů. Dále akce nabídne jména jako Deniz Koyu, Dannic, MAKJ, Ummet Ozcan, Blasterjaxx, Billy The Kit a DVBBS. Domácí barvy bude hájit John Culter, který svým setem celý večer v 19:30 odstartuje.

Poslední vstupenky v obou kategoriích (1290 Kč za klasický vstup, 2900 Kč za VIP) bude možné zakoupit přímo na místě, pořadatelé si navíc připravili jednu inovaci. Pokud jste si pořídili například základní vstupenku, ale nakonec budete mít zájem o VIP vstup obsahující neomezenou konzumaci na baru, budete moci na místě doplatit rozdíl a akci si následně vychutnat mezi vyvolenými VIPkami. Veškeré aktuality týkající se line-upu i posledních praktických informací najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY