Owen Pallet a balet? V novém klipu to jde

03.05.2014 17:58 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Pokud se k vám to ještě nedoneslo, kanadský muzikant, skladatel, houslista a zpěvák Owen Pallett na letošní květen chystá svou čtvrtou řadovou desku. Ta se bude jmenovat "In Conflict" a oficiální datum vydání je stanoveno na 26. května. Nejčerstvějším lákadlem na nástupce takřka dokonalého alba "Heartland" je videoklip k písni "Song For Five & Six".

V tom se můžete kochat pohledem na příběh lásky a vztahů v baletním hávu. A to je docela fajn. Dobře stříhané, pěkné (skoro žádné) barvy a taková lehce skličující atmosféra.Song samotný je kvalitka, což je jasné, a naznačuje Pallettovo další směřování k ještě elektroničtějším než jen elektronickým hrátkám. Aby taky ne, desku s ním připravuje slovutný Brian Eno.

A pokud si potrpíte na seznamy a názvy skladeb, máme pro vás i ty. Tracklist "In Conflict" je tento: I Am Not Afraid, In Conflict, On A Path, Song For Five & Six, The Secret Seven, Chorale, The Passions, The Sky Behind The Flag, ---> (1), The Riverbed, Infernal Fantasy, Soldiers Rock, ---> (2).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY