Michala Hrůzy - musicserver.cz">

K(r)ávoviny: od neuvěřitelné Mariah Carey po "zakázané úvólnění" Michala Hrůzy

06.05.2014 11:31 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Eluzivní chanteuse vyhrabala na půdě neskutečně inspirativní kresbu z dětství. A exKirken má zase novou písničku. Tu ale pro nás má třeba i Michael a to je přece jen jiná liga, že. Nebo Honey Bey. Nebo Coldplay. A vůbec, hodně písniček a klipů je teď nově na světě. Skoro kvůli tomu zapadl vznik jedné superskupiny. Ještě že tu jsou vaše nepravidelné dávky emocí. Čtěte, světe.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Jessie J nahrála na Instagram video, ve kterém na pozadí hraje zřejmě její nový budoucí hit. (Instagram).

To loňský letní skoro hit "Standing On The Sun" Beyoncé je konečně hotov, a tak si ho teď můžete náležitě vychutnat. (musicserver)

Coldplay se dali dohromady s Aviccim (exAvicii) a je z toho todlencto. (musicserver)

Nadějný swingový zpěvák Robbie Williams se rozhodl, že pro svou druhou kapelu Take That si čas pro teď neudělá. (musicserver)

Prosím vás pěkně, posaďte se. Sedíte? Pak vězte, že Carter a Jordan mají novou superskupinu Nick & Knight! (musicserver)

A když už sedíte, přečtěte si kompletní a úplný a definitivní a ultimativní název nové desky nepolapitelné pěvkyně Mariah Carey. (musicserver)

Kupte si to na tričku. To chcete. (Popjustice)

A pak si přečtěte magazín.

-

Krátce: nová videa nebo písničky nebo obojí pro nás mají Ed Sheeran (musicserver), Cher Lloyd (musicserver) a Jennifer Lopez From The Block (musicserver).

Nový singl Michaela Jacksona si ovšem zaslouží speciální odstaveček. Je to totiž duet! S Justinem Timberlakem! (musicserver)

A nový song má na Soundcloudu taky Róisín Murphy. Už měsíc. Ale až teď se o něm všude magicky píše. Slyšte. (Soundcloud)

Pokud dovolíte, tak v porotě amerického Hlasu usednou do křesel Gwen Stefani a Pharrell Williams. (musicserver)

Všecko nej, Lily Allen! (Twitter)

Švédská hitmakerka a popularizátorka songů jako "Jag vet en dejlig Rosa" Robyn natočila nějakou reklamu. (Twitter)

Kolega Martínek je hluboce přesvědčený, že "Zakázané úvólnění" Michala Hrůzy je pěkná písnička. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože je máj. A když já říkám, že je máj, tak je máj.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY