Přímý přenos koncertu Coldplay odvysílá exkluzivně Radio Wave

25.04.2014 08:10 - Tisková zpráva | foto: rozhlas.cz

Radio Wave tuto sobotu 26. dubna od 17 hodin odvysílá v přímém přenosu koncert britské kapely Coldplay z německého Baden-Badenu. Jedná se o jedno z prvních vystoupení v rámci turné k chystanému albu "Ghost Stories". Nová deska má vyjít až 16. května a díky exkluzivnímu živému přenosu Radia Wave tak máte možnost poslechnout si aktuální zvuk Coldplay s téměř měsíčním předstihem.

Z obou zatím vydaných singlů "Midnight" a "Magic" je znát, že na novince Coldplay pod vedením Chrise Martina výrazně udrželi na uzdě svoji tradiční pompu a vrhli se vstříc ořezanějšímu, komornějšímu zvuku. Sbor hlasů, z nichž některé jsou zefektované autotunem, zároveň ve skladbě "Midnight" v lecčem připomíná experimenty, do kterých se s tímto modulátorem pouštěl indie-rockový písničkář Bon Iver. Obal chystaného alba pro Coldplay navíc navrhla v České republice narozená výtvarnice Mila Fürstová.

Přímý přenos vystoupení Coldplay poskytl pro potřeby Evropské vysílací unie a pro Radio Wave Eurosonic. Koncert naladíte v sobotu 26. dubna od 17 hodin na wave.cz, v digitálním rozhlase DAB, v televizi, v kabelovkách, na satelitech nebo v mobilní aplikaci iRadio.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY