K(r)ávoviny: J Lo bude matka! A s kým se to fotí Fergie?

24.04.2014 16:30 - David Věžník | foto: jenniferlopez.com

Klid, žádnou paniku, Jenny není v očekávání! Jak to je, najdete uvnitř. STEJNĚ JAKO NAHÉ FOTKY FERGIE! Děláme si legraci. I tohle je jinak. A jak je to ale teda s tím comebackem Nirvany? A proč je nejlepší český festival v Ostravě Rumunsku? To a ještě mnohem více v dnešní vaší a naší nepravidelné dávce emocí.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Zapište si do kalendářů: letos, nejpozději příští rok, vyjde nová deska Muse! (musicserver)

Tady si můžete přečíst rozhovor s Cut Copy, jestli chcete. (musicserver)

V animáči s Rihannou bude mluvit i Jennifer From The Block Lopez a teď se dostalo ven, že bude dabovat matku hlavní postavy, kterou bude dabovat RiRi. (Popjustice)

Věděli jste, že Lorde inspiroval k napsání megahitu "Royals" baseballista George Brett? Tak teď už to víte. To je, co? (musicserver)

Hele, můžete zůstat v klidu, comeback Nirvany se nestane. :-( (musicserver)

Klid...

-

Situace s pokutou pro Mighty Sounds je sice vážná, ale organizátoři žádné sbírky pořádat nebudou, takže peněženky můžete schovat. (musicserver)

Autorka hitů jako "Venus" Lady Gaga pro nás má nějaké informace o tom, co všechno chystá. (musicserver)

Stacy Ann "B64RmVyZ2ll" Ferguson si do své sbírky společných fotografií s významnými osobnostmi hudební scény může zařadit další kousek - Woodkida. (Instagram)

Socially Phobic Pop Star (© The New York Times) Sia se nechala slyšet, že její chystané album bude pokřtěno jako "1000 Forms Of Fear". (musicserver)

Nejlepší český festival je Banát v Rumunsku, tvrdí - na základě několikaletého empirického výzkumu - jedna zpráva tisková. (musicserver)

Producent Dan Auerbach (např. "West Coast" Lany Del Rey) si se zmíněnou písní trošku pohrál: vystřihl část po prvním refrénu a zkrátil konec... a radio edit byl na světě. Juchu (Soundcloud)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože ty Velikonoce jsou vždycky náročný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY